achtergrond

zaterdag 28 januari 2017

Team swap Happy Stampin'


Hallo,

Het is weer zover Janneke heeft weer een team swap georganiseerd. Dit keer laten we jullie spullen zien uit de Spring/Summer collectie. Het is echt een hele leuke collectie en wat het nog leuker maakt is dat de Sale-a-bration eraan gekoppeld is. Bij elke 60 euro mag je iets uitzoeken uit de speciale folder.

Ik kreeg dit keer het pakketje van Durvina. Dank je wel, erg leuk. Het grappige was dat ik bijna exact hetzelfde pakketje naar Sandra heb verstuurd.

Het DSP is van Party Animal en de stempelset is Balloon Adventures.

Dit zijn de kaarten die ik ermee heb gemaakt.







En zo zag het pakketje eruit.



Ook zo benieuwd naar wat de anderen hebben gemaakt.



Bij de volgende kom je uit bij Sandra.



Bij vorige kom je weer uit bij Durvina.



Hop je gezellig mee?

Fijn weekend,
Anita


zaterdag 21 januari 2017

70


Hier weer een blogbericht van mij en ja ook deze keer weer met een kaart waar ik de set Nailed it heb gebruikt. Helaas is de foto niet zo scherp. Kwam daar pas achter toen de kaart al weg was.

Deze kaart heb ik voor de verjaardag van mijn oom gemaakt. Hij heeft vroeger in de bouw gewerkt en vond het dus wel toepasselijk een kaart met gereedschap. 

Een fijn weekend en tot gauw!
Anita

maandag 2 januari 2017

Bloghop Happy Stampin'


Allereerst wil ik jullie een gelukkig, gezond en creatief 2017 wensen!!

We beginnen het nieuwe jaar gelijk goed. We hebben weer een bloghop met team Happy Stampin'. De Sale-a-brations zijn er weer. En ik kan je zeggen dat hij weer erg leuk is. Wij mogen jullie alvast een voorproefje geven. Bij elke 60 euro mag je een gratis product uit de speciale folder uitzoeken. Dat is geen straf kan ik je zeggen.

Ik heb gekozen voor de set Nailed it. Erg leuk voor iemand die een nieuw huis gaat krijgen of voor iemand die iets behaald heeft.


Jullie zullen de komende tijd meer kaarten tegenkomen met sets uit de lente / zomer catalogus.

Ben benieuwd wat de anderen gemaakt hebben?



Weer veel plezier met deze bloghop.

Groetjes, 
Anita